Kırgındere İlkokulu
KIRGINDERE MAH. KIRGINDERE KÜME EVLERİ KIRGINDERE ILKOKULU BLOK NO 26 KARAYAZI / ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. OKULUMUZUN İLKELERİ 1-İnsan sevgisi 2-Bilimsel ve Çağdaş eğitim 3-Atatürkçü 4-Disiplinli 5-Eğitimde Eşitlik 1-)Bütün öğrencilerin ilgi istidat ve kabiliyet doğrultusunda yetiştirilecektir. 2-)Her öğrencinin bir yeteneği vardır,bu yeteneği tespit edilip geliştirilmesine yardımcı olunacaktır. 3-)Velilerimiz okulumuz için vazgeçilmez bir destektir. 4-)Bütün öğrencilerin vatan,millet sevgisiyle donanmış ailesine çevresine karşı sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmek en büyük idealimizdir. 6-)Soran sorgulayan,eleştiren-eleştirenlere açık toplumda kendine yetebilecek bireyler olarak yetişmeleri sağlanacak.

Soba

Halk minibüsleri veya öğretmen servisi

Okulumuz ilçeye 15 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz yaklaşık 20 hane olup sınıfta ortalama 14 öğrenci olma potansiyeli vardır.

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin tamamı ortaokul kademesineyerleşmeyi tercih etmektedir.